Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Επανέναρξη λειτουργίας

 

Αγαπητοί γονείς,

τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου το σχολείο ανοίγει ξανά τις πόρτες του στους μαθητές με κανονική λειτουργία πρωινού και απογευματινού προγράμματος. 

Με βάση τις επικαιροποιημένες οδηγίες και με γνώμονα την ασφάλεια όλων των μελών της σχολικής μας κοινότητας θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε τα εξής:

Η προσέλευση των μαθητών που συμμετέχουν στην πρωινή ζώνη του Ολοήμερου προγράμματος γίνεται μόνο μεταξύ 7-7.40 καθημερινά από την οδό Κρίνων. Μετά η πόρτα θα κλείνει και θα ανοίγει ξανά στις 08.00. 

Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ όλων των υπόλοιπων μαθητών στο σχολείο θα γίνεται  από 8.00 έως και 8.15 ΑΥΣΤΗΡΑ από τις παρακάτω εισόδους: 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΡΙΝΩΝ: Τμήματα Ε1, Δ3, ΣΤ2, Δ1, ΣΤ1

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΡΗΤΗΣ: Τμήματα Δ2, Α1, Α2, Β1, Β2

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ: Τμήματα Ε2, ΣΤ3, Γ1, Γ2

Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ των τμημάτων με τη λήξη του κανονικού προγράμματος στις 13.15  από τις εξόδους που αναφέρονται παραπάνω και με την ίδια σειρά τμημάτων.

Υπενθυμίζουμε ότι η έγκαιρη προσέλευση στο σχολείο είναι απολύτως απαραίτητη και επιθυμούμε τη συνεργασία όλων των γονέων/συνοδών των παιδιών για τήρηση των αποστάσεων και την αποφυγή συνωστισμού τόσο στην προσέλευση όσο και  κατά την αναμονή των παιδιών τους στο σχόλασμα. Στις εισόδους, όπως γινόταν και πριν, θα γίνεται θερμομέτρηση και οι μαθητές/τριες θα εισέρχονται υποχρεωτικά με μάσκα. Οι μαθητές θα πρέπει να είναι ζεστά ντυμένοι καθώς οι αίθουσες θα αερίζονται σε διαρκή βάση. ΔΕΝ επιτρέπεται η είσοδος  στο χώρο του σχολείου σε γονείς ή κηδεμόνες. Η επικοινωνία με το σχολείο και τη διεύθυνση θα συνεχίσει να γίνεται αποκλειστικά μέσω  ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (emailmail@3dim-zograf.att.sch.gr και τηλεφωνικά.

ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ 

Η Διεύθυνση του Σχολείου θεωρεί αυτονόητη την υπομονή όλων κατά την είσοδο και έξοδο των μαθητριών και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ την ευγενή συμπεριφορά προς τους εκπαιδευτικούς και όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας που προσπαθούν για το καλύτερο.

 

Με τις ευχές όλων μας για μια καλή, ασφαλή και δημιουργική χρονιά!


Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου