Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Αποτελέσματα Διαγωνισμού Φυσικής Αριστοτέλης



Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των 997 πρωτευσάντων της Ε’ τάξης (β΄ φάση) και των 871 πρωτευσάντων της Στ’ τάξης (β’ φάση), από τους 2474 μαθητές Ε’ τάξης και 2012 μαθητές Στ’ τάξης που συμμετείχαν στη β’ φάση του Διαγωνισμού «Αριστοτέλης», σημειώνοντας υψηλές επιδόσεις. Επισημαίνεται ότι οι μαθητές αυτοί είχαν πρωτεύσει (2 από κάθε τμήμα, κάθε τάξης) στην α’ φάση του Διαγωνισμού σε περισσότερα από 1.300 Ελληνικά Δημοτικά Σχολεία του εσωτερικού και του εξωτερικού που έλαβαν μέρος. Στην α’ φάση του Διαγωνισμού έλαβαν μέρος περισσότεροι από 50.000 μαθητές.
Οι πρωτεύσαντες μαθητές στη β’ φάση βραβεύονται -σύμφωνα με το πρότυπο βράβευσης των Διεθνών Ολυμπιάδων Φυσικής- με 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ, 2ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ, 3ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ και ΕΥΦΗΜΟ ΜΝΕΙΑ για κάθε τάξη του Δημοτικού (Ε’ και Στ’). Στους υπόλοιπους μαθητές που διαγωνίστηκαν απονέμεται ΕΠΑΙΝΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.
Στο σχολείο μας σήμερα το πρωί απονεμήθηκαν οι παρακάτω τίτλοι αριστείας
Ε τάξη Β βραβείο αριστείας: Κονδύλης Κωνσταντίνος, του Γεωργίου και της Ευγενίας
Στ τάξη Α βραβείο αριστείας: Ξαρχόπουλος Λυκούργος, του Βασιλείου και της Ευαγγελίας
Β βραβείο αριστείας: Ασημένιος Γεώργιος, του Ιωάννη και της Αγγελικής,
Γ βραβείο αριστείας: Ξαρχόπουλος Γιαννούλης, του Βασιλείου και της Ευαγγελίας
Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στον διαγωνισμό! Πολλά συγχαρητήρια σε όσους διακρίθηκαν! Ευχόμαστε να σας δούμε και σε άλλες μεγάλες διακρίσεις στο μέλλον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου