Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

Σχολική χρονιά 2024-2025: Ανάθεση τμημάτων διδασκαλίας


Ετοιμάζουμε τσάντες και κασετίνες. Καθαρίζουμε γραφεία. Σχεδιάζουμε τα πρώτα παιχνίδια στην αυλή. Μια νέα σχολική χρονιά βρίσκεται προ των πυλών και το σχολείο μας ετοιμάζεται να σας καλωσορίσει και πάλι!

Στα Τμήματα Ένταξης φέτος οι  κ. Δήμητρα Αναγνωστοπούλου (υποστήριξη Α’ κύκλου) κ. Θανάσης Τόσκας (υποστήριξη Β’ κύκλου). Αγγλικά θα διδάσκουν οι κυρίες Ελένη Καράμπελα και Κλαίρη Κολοβού, Γαλλικά η κ. Τίνα Παππά και Γερμανικά η κ. Στέλλα Μαγγανάρη.  Στο μάθημα της Πληροφορικής θα βρείτε πάλι την κ. Μαρία Πετροπούλου ενώ στα μουσικά ταξίδια οδηγός και φέτος η κ. Μαρία Παπαδοπούλου.  Παραγγέλματα για την καλή μας φυσική κατάσταση θα μας δίνουν η κ. Μαίρη Γεωργίου και ο κ. Αντώνης Φλώρος. Τέλος, χαιρόμαστε πολύ που την παιδαγωγική ομάδα μας συμπληρώνουν φέτος οι κυρίες Μαρία Κοσκινά για τη Θεατρική Αγωγή, Κατερίνα Σάρρα για τα Εικαστικά, οι εκπαιδευτικοί Ελευθερία Τσαγκίρη, Βασίλης Καλόγηρος, Στέλλα Κοντακτσή και Δημήτρης Μάλλιας που θα πλαισιώνουν τους εκπαιδευτικούς των τάξεων και η κ. Εύα Παγούνη Σχολική Νοσηλεύτρια. 

Φέτος θα έχουμε την υποστήριξη ΕΔΥ με τις κυρίες Νέλλη Γεωργίου Ψυχολόγο και Μαριάννα Σταμπόγλη Κοινωνική Λειτουργό. Στην ομάδα μας είναι και φέτος οι κ. Άννα Κοβάλτσικ και η κ. Αργυρώ Τουραλιά οι οποίες έχουν αναλάβει να μας κρατούν καθαρούς και μοσχομυριστούς.

Σύμφωνα με την οικεία Πράξη Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου μας, η ανάθεση τμημάτων διδασκαλίας για το νέο σχολικό έτος 2024-2025 έχει ως εξής:

 

Τμήμα

Αιθ.

Εκπαιδευτικός

Α1

18

Μελισσαράτου Αντωνία

Α2

13

Ρηγάτου Μαρία

Α3

14

Πατελάκη Παρασκευή

Β1

17

Παρούτη Ειρήνη

Β2

16

Τολιάκη Γεωργία

Γ1

5

Καββαδίας Νικόλαος

Γ2

12

Μεντζελοπούλου Αγγελική

Γ3

11

Γιώτης Σπύρος

Δ1

1

Ιωάννα Φουνδουλάκη

Δ2

3

Πριμικύρη Ευαγγελία

Ε1

8

Μήτσης Νικόλαος

Ε2

7

Κωστοπούλου Βίκυ

ΣΤ1

6

Γκολέμης Κωνσταντίνος

ΣΤ2

2

Αρλαπάνου Ράνια

ΟΛΟΗΜΕΡΟ

 

Κουτσώνας Στέργιος, Γεωργίου Ευγενία-Θεοδώρα, Μήτσης Νικόλαος

Η Διευθύντρια του Σχολείου μας κ. Γύφτουλα Γιούλη και όλοι οι εκπαιδευτικοί του Συλλόγου,  ευχόμαστε από  καρδιάς, σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς μια δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία και πολύ, πολύ χρώμα!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου