Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Σχολική χρονιά 2022-2023: Ανάθεση τμημάτων διδασκαλίας

 

Ετοιμάζουμε τσάντες και κασετίνες. Καθαρίζουμε γραφεία. Σχεδιάζουμε τα πρώτα παιχνίδια στην αυλή. Μια νέα σχολική χρονιά βρίσκεται προ των πυλών και το σχολείο μας ετοιμάζεται να σας καλωσορίσει και πάλι!

Στα τμήματα Ένταξης και φέτος οι κ. Βασίλης Λεπενίτσας και Θανάσης Τόσκας. Αγγλικά θα διδάσκουν και φέτος οι κυρίες Γιούλη Γύφτουλα και Ελένη Καράμπελα, Γαλλικά η κ. Τίνα Παππά και Κατερίνα Φλέγκα και Γερμανικά η κ. Στέλλα Μαγγανάρη  Στο μάθημα της Πληροφορικής θα βρείτε πάλι την κ. Μαρία Πετροπούλου ενώ στα μουσικά ταξίδια οδηγός και φέτος η κ. Μαρία Παπαδοπούλου.  Παραγγέλματα για την καλή μας φυσική κατάσταση θα μας δίνουν η κ. Μαίρη Γεωργίου και ο κ. Αντώνης Φλώρος. Τέλος, χαιρόμαστε πολύ που την παιδαγωγική ομάδα μας συμπληρώνουν φέτος οι κ.  Τάτση Σοφία, Κοντακτσή Στέλλα, Ζερβούδη Μαρία, Ορέστης Ρούτσος, Βερυκίου Φανή, Τσινή Γεωργία, Σμήλιανη Ελένη, Μπαλάσης Γαλάνης, Αγγελοπούλου Μαρία και Κωνσταντινίδου Κρυσταλλένια.

Και φέτος θα έχουμε την υποστήριξη Ψυχολόγου, Κοινωνικής Λειτουργού αλλά και Σχολικό Νοσηλευτή. Στην ομάδα μας εντάχθηκαν φέτος οι κ. Άννα Κοβάλτσικ και κ. Βασιλική Κωνσταντινίδου οι οποίες έχουν αναλάβει να μας κρατούν καθαρούς και μοσχομυριστούς.

Στο κυλικείο με νοστιμιές για τα διαλείμματα για μικρούς και μεγάλους η κ. Μαρία Κριαράκη.

Σύμφωνα με την οικεία Πράξη Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου μας, η ανάθεση τμημάτων διδασκαλίας για το νέο σχολικό έτος 2022-2023 έχει ως εξής:

 

Τμήμα

Εκπαιδευτικός

Α1

Ρηγάτου Μαρία

Α2

Ζερβούδη Μαρία

Α3

Τάτση Σοφία

Β1

Τολιάκη Γωγώ

Β2

Παρούτη Ειρήνη

Γ1

Καββαδίας Νίκος

Γ2

Μεντζελοπούλου Αγγελική

Δ1

Κωνσταντινίδου Κρυσταλλένια

Δ2

Αγγελοπούλου Μαρία

Ε1

Κωστοπούλου Βίκυ

Ε2

Αρματά Σοφία

ΣΤ1

Γκολέμης Κωνσταντίνος

ΣΤ2

Πριμικύρη Ευαγγελία

ΣΤ3

Αρλαπάνου Ράνια

ΟΛΟΗΜΕΡΟ

Γιώτης Σπύρος, Μήτσης Νικόλαος

Ο Διευθυντής του Σχολείου μας κ. Πολυχρονάκης Γρηγόρης και όλοι οι εκπαιδευτικοί του Συλλόγου,  ευχόμαστε από  καρδιάς, σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς μια δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία και πολύ, πολύ χρώμα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου