Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Φιλοξενία Εβδομάδας Επιμόρφωσης Προγράμματος UTOPIA

 

Την εβδομάδα που πέρασε το σχολείο μας φιλοξένησε μια μεγάλη ομάδα ακαδημαϊκών, σχολικών συμβούλων και εκπαιδευτικών από τους εταιρικούς οργανισμούς στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ KA201 UTOPIA 2019-1-BE02-KA201-06034.

Από τη Δευτέρα 16/5 έως και την Τετάρτη  18/5 οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν εργαστήρια μέσα και έξω από το σχολείο μας αλλά και στο εργαστήριο Ι. Παππά του Μουσείου Μπενάκη με θέμα την προσέγγιση και υλοποίηση της μάθησης εκτός της σχολικής τάξης και μέσα στην κοινότητα. Στη συνέχεια, επισκέφτηκαν το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Άμφισσας, τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών και άλλα σημεία ιστορικού ενδιαφέροντος της περιοχής.

Ευχαριστούμε πολύ τη συντονίστρια του έργου κ. An Jacobs, τους συναδέλφους και εταίρους μας και ελπίζουμε σε νέες συνεργασίες στο μέλλον:

Osnovna sola Dravlje, Σλοβενία:  Jarnej Glaser, Pera Tevz, Natasa Daca

St Vincent’s school, Ηνωμένο Βασίλειο: Marie Tuohy, Miriam Yelland

Department for Education & Children, Ουαλία:  Louise Morgan, Jayne Etherington

Shesto OU "Sveti Nikola", Βουλγαρία: Gergana Boyanova Stratieva, Darina Malcheva Petkova

Escola Valeri Serra, Ισπανία:  Josep Rubiol

VLS Windekind school, Βέλγιο: Sally Mertens, Valerie Bruynseels, Els Van Winckel

Thomas More University, Βέλγιο: Lieveke Hellemans, Greet Cuyt, Inge Van Gils

Ευχαριστούμε επίσης, όσους βοήθησαν στη φιλοξενία και στάθηκαν δίπλα μας στα δυο και πλέον χρόνια αυτής της συνεργασίας. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το Γραφείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Π.Ε. Α' Διεύθυνσης Αθήνας και την κ. Δημοπούλου Μαρία για την πρόταση συνεργασίας και όλη τη βοήθεια που μας πρόσφερε.  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου