Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Αγιασμός σχολικής χρονιάς 2021-2022

 

Αγαπητοί γονείς,

το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς θα χτυπήσει στις 8.15 για τον αγιασμό.  Για την καλύτερη οργάνωση της πρώτης μας συνάντησης στα θρανία, παρακαλούμε διαβάστε όσα ακολουθούν:

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ

Οι μαθητές θα μπουν στον χώρο του σχολείου από τις εισόδους σύμφωνα με τα εξής:

Α. Είσοδος Κρίνων: τα τμήματα Ε1, Ε2, Ε3, Β1, Β2

Β. Είσοδος Κρήτης: Α1, Α2, Γ1, Γ2

Γ. Είσοδος Καζαντζάκη: Δ1, Δ2, ΣΤ1, ΣΤ2

και θα μπουν στις αίθουσες διδασκαλίας σύμφωνα με το πλάνο του διδακτηρίου παρακάτω.

Ειδικά τους μαθητές των δύο τμημάτων της Α΄τάξης θα υποδεχτούν στην είσοδο της οδού Κρήτης οι δασκάλες τους, κ. Παρούτη και κ. Τολιάκη, οι οποίες και θα τους οδηγήσουν στις αίθουσές τους.
 

 

Η είσοδος ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ τη Δευτέρα 13/9 θα γίνει με την επίδειξη αποτελέσματος αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ EMAIL ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ) ο οποίος θα πρέπει να έχει διενεργηθεί μέχρι και 24 ώρες πριν την είσοδο των παιδιών στο σχολείο και δηλωθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr/. Η δήλωση μπορεί να είναι και χειρόγραφη, θα πρέπει όμως απαραίτητα να περιέχει τον κωδικό υποβολής ο οποίος εμφανίζεται στην οθόνη σας. Οι μαθητές προσέρχονται υποχρεωτικά με μάσκα. Υπενθυμίζεται ότι η είσοδος γονέων και άλλων ατόμων στο χώρο του σχολείου ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.

Ο αγιασμός θα τελεστεί στο πάνω προαύλιο με παρουσία μόνο των μαθητών της Α' τάξης. Οι υπόλοιποι μαθητές θα παραμείνουν στην αίθουσα με τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων. Στη συνέχεια,  ο ιερέας θα περάσει από όλες τις τάξεις να ευλογήσει τα παιδιά.

 Όλοι οι μαθητές θα αποχωρήσουν από το σχολείο στις 9 από την ίδια πόρτα που χρησιμοποίησαν για την είσοδό τους.

Το πρόγραμμα του σχολείου μας ξεκινά κανονικά σε όλα τα τμήματά του (πρωινή υποδοχή, κανονικό και Ολοήμερο πρόγραμμα) από την Τρίτη 14/9 οπότε και περιμένουμε τους μαθητές με την τσάντα τους, μια κασετίνα, ένα τετράδιο, ένα μπλοκ ζωγραφικής, σνακ για τα διαλείμματα και φυσικά το φαγητό τους για όσους θα παρακολουθήσουν το Ολοήμερο πρόγραμμα. Το κυλικείο του σχολείου μας θα λειτουργήσει κανονικά από Τρίτη 14/9 και ώρες 8-13.00. Για την ενημέρωσή σας σχετικά με τα παρεχόμενα είδη, τον τιμοκατάλογο και την εξυπηρέτηση των παιδιών σας (παραγγελίες, διευθέτηση πληρωμών), επικοινωνήστε με την υπεύθυνη του κυλικείου κ. Κριαράκη Μαρία στο 6949890850. Την Τρίτη οι μαθητές θα παραλάβουν και τα βιβλία τους. Οι εκπαιδευτικοί των τμημάτων θα ενημερώσουν με σημείωμα για όσα θα χρειαστεί να προμηθευτείτε. Οι νέοι μας μαθητές που θα γευματίζουν στο Ολοήμερο, παρακαλούνται να προμηθευτούν ένα μεταλλικό δοχείο φαγητού γιατί το φαγητό ζεσταίνεται σε θερμοθάλαμο από τους εκπαιδευτικούς του Ολοήμερου έτσι ώστε να είναι ζεστό προς κατανάλωση την ώρα του φαγητού. 

Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τη λειτουργία του σχολείου ή για να κλείσετε κάποιο ραντεβού με τη Διεύθυνση του σχολείου μπορείτε να επικοινωνείτε με το 210-7788991 ή να στέλνετε μήνυμα στο mail@3dim-zograf.att.sch.gr αναγράφοντας όλα τα στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε το αίτημά σας και να σας απαντήσουμε (ονοματεπώνυμο και τάξη μαθητή).

Τέλος, παρακαλούμε για τη διαρκή κι ανελλιπή ενημέρωσή σας από το ιστολόγιο του σχολείου μας και την απαρέγκλιτη τήρηση του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας της σχολικής μας μονάδας ο οποίος ψηφίστηκε ομόφωνα από τον Σύλλογο Διδασκόντων στο πλαίσιο εφαρμογής των οδηγιών του ΕΟΔΥ και της Πολιτείας και θα σας κοινοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.  

Ευχόμαστε σε όλους μια  καλή, γόνιμη και ασφαλή σχολική χρονιά!

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Γρηγόριος Πολυχρονάκης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου