Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Σαν ένα διάφανο, άσπρο τούλι …

Οι στιγμές στο σχολείο εναλλάσσονται, γρήγορα, πολλές φορές απροειδοποίητα, αλλάζουν τη χροιά των ημερών και των στιγμών που μοιραζόμαστε με τα παιδιά. 

Μια τέτοια στιγμή που μοιράστηκε από έναν δικό μας άνθρωπο, έδωσε άλλο χρώμα στην πρώτη μέρα που βρεθήκαμε ξανά στο σχολείο. Η ανησυχία για τα συμβάντα των καιρών παραμερίστηκε και ένα μικρό, χαριτωμένο κομμάτι από άσπρο τούλι έστρεψε την προσοχή μας στη δύναμη της καινούριας αρχής. Μια συνάδελφος χαμογέλασε πίσω στη ζωή που της χάρισε την αρχή ενός καινούριου ταξιδιού, τον συντονισμό με έναν άλλο ταξιδιώτη και την απόφαση να απολαύσουν από κοινού τον δρόμο. Πριν έναν χρόνο γιορτάσαμε τον ερχομό μιας νέας ζωής κι ευχηθήκαμε στην αγαπημένη συνάδελφο που ένοιωσε πρώτη την ανάσα της. Έναν χρόνο μετά, χαμογελάσαμε ξανά κι ευχηθήκαμε το νέο ξεκίνημα μιας άλλης συναδέλφου με τον αγαπημένο της να είναι το ίδιο χαρούμενο και στη συνέχειά του. Είχαμε τόση ανάγκη τούτο το ωραίο νέο κι αισθανόμαστε ευτυχείς που σημάδεψε τον γυρισμό στον επαγγελματικό μας χώρο, αυτόν που νιώθουμε φωλιά, με τις δύσκολες αλλά και τις όμορφες στιγμές του. 

Χαρούμενοι, αποφασιστικοί, καλοτάξιδοι κι αγαπημένοι να είστε! Να φτιάχνετε αγάπη, ατέρμονα όπως προστάζει το 8 στο ημερολόγιο του Μάη που έδωσε το σύνθημα στην κοινή σας ζωή. Και να την μοιράζεστε με όλους γύρω σας. Να ζήσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου