Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

Ενημέρωση για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση


 Αγαπητοί μαθητές και γονείς,

το σχολείο μας ακολουθώντας τις οδηγίες για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών οργανώνεται και ετοιμάζει το πρόγραμμα που θα ισχύσει από την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου. Το πρόγραμμα, οι σύνδεσμοι για τις ηλεκτρονικές τάξεις των εκπαιδευτικών καθώς και οδηγίες για την πρόσβαση των παιδιών στα ψηφιακά περιβάλλοντα διδασκαλίας θα σας αποσταλούν από τη διεύθυνση του σχολείου με ηλεκτρονικό μήνυμα αύριο Δευτέρα 16 Νοεμβρίου.

Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όσοι /ες έχουν δύο ή περισσότερα παιδιά και μία συσκευή σύνδεσης και προσπαθούμε να βρούμε τρόπους να σας διευκολύνουμε. Επίσης, αν και πέρυσι καλύψαμε με tablets όσες αιτήσεις είχαμε, δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει κάποια νέα. Για το σκοπό αυτό, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε σχετικά μέχρι αύριο στις 11.00.

Τέλος, σας παρακαλούμε να παρακολουθείτε τις αναρτήσεις στο ιστολόγιο καθώς και το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο. Όλοι μας ευχόμαστε το διάστημα που θα είμαστε μακριά από το σχολείο να είναι μικρό και να ξαναγυρίσουμε πάλι γρήγορα σε αυτό. Μέχρι τότε, παραμένουμε ασφαλείς και συνδεδεμένοι, ηλεκτρονικά και ουσιαστικά.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου