Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Έναρξη σχολικής χρονιάς 2020-2021

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

εκ μέρους των εκπαιδευτικών του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου δεχτείτε τις εγκάρδιες ευχές μας για μία ασφαλή και δημιουργική, νέα σχολική χρονιά!

Κατά την πρώτη μέρα της έναρξης του σχολικού έτους 2020- 2021, τη Δευτέρα 14/09/2020 θα τελεστεί αγιασμός μεταξύ 08:30 έως 09:00.

Η προσέλευση των τάξεων θα ξεκινήσει στις 08:15 (οι Α’, Β’, Γ΄ τάξεις  από την είσοδο στην οδό Κρήτης και οι Δ’, Ε’, ΣΤ΄ από την οδό Κρίνων).

Ειδικά τα παιδιά της Α΄ τάξης θα πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο στις 08:20.

ΔΕΝ επιτρέπεται η είσοδος  στο χώρο του σχολείου σε γονείς ή κηδεμόνες.

Στις εισόδους, όπως και κάθε μέρα, θα γίνεται θερμομέτρηση και οι μαθητές/τριες θα εισέρχονται υποχρεωτικά με μάσκα. Μετά τις 09:00 και με την ολοκλήρωση της τελετής του αγιασμού οι μαθητές/τριες θα αποχωρήσουν από τις εισόδους που προσήλθαν.

Όσοι/ες θέλουν βεβαίωση παρουσίας για να πάρουν άδεια από την εργασία τους, παρακαλούμε να μας ενημερώσουν έγκαιρα στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στη διεύθυνση του σχολείου: mail@3dim-zograf.att.sch.gr, για να σας παραδοθούν στις εισόδους.

Παρακαλούμε να τηρηθούν οι αποστάσεις όπως και τα λοιπά προληπτικά μέτρα για τον COVID- 19. Εντός των ημερών θα ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις  γι’ αυτό σας παρακαλούμε να παρακολουθείτε τακτικά το ιστολόγιο του σχολείου και τα προσωπικά email που έχετε δηλώσει. Σε αυτές θα ορίζεται ο τρόπος επικοινωνίας οικογένειας- σχολείου και θα παρέχονται πληροφορίες για την ομαλή και κυρίως ασφαλή λειτουργία της μονάδας.

Τη σχολική χρονιά που ξεκινάει σε λίγο  θα μας λείψουν και πάλι οι αγκαλιές. Ας περισσέψουν όμως οι ευγενικές παραινέσεις, η αλληλοϋποστήριξη και η συνεργασία για το καλό των παιδιών μας.

 

Από τη Διεύθυνση του σχολείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου