Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Μια υπερατλαντική επίσκεψη στο σχολείο μας

 Την Τρίτη 17 Απριλίου 2018 δεχτήκαμε την επίσκεψη δυο εκπαιδευτικών από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Οι κ. Joseph Talarico και Vincent Gray από τις πόλεις Washington DC και Atlanta στα πλαίσια υποτροφίας από το Ίδρυμα Fulbright θα βρίσκονται στην χώρα μας για πολύ καιρό για να δουν από κοντά το εκπαιδευτικό μας σύστημα, να επισκεφτούν σχολεία και πανεπιστήμια. Με χαρά απαντήσαμε θετικά στο αίτημα του ιδρύματος Fulbright Greece και τους υποδεχτήκαμε μαζί με την κ. Καραγιάννη Ευαγγελία, εκπαιδευτικό Αγγλικής Γλώσσας και υπότροφο του ίδιου οργανισμού. Οι καλεσμένοι μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 5 διδακτικές ώρες κι από όσα μας είπαν πέρασαν καλά κοντά μας κι απόλαυσαν τους μαθητές μας και τις πρωτοβουλίες τους (κάρτες με τα έθιμα του Πάσχα που γιορτάσαμε λίγο πριν, μαθηματικά μετά μαγειρικής, συζήτηση για το θέατρο και μια συνέντευξη με μαεστρία δημοσιογραφική!).


 Το σχολείο μας, πάντα ανοιχτό και φιλόξενο διδάσκει και μαθαίνει ταυτόχρονα. Ευχαριστούμε πολύ όσους μας βοήθησαν στην προετοιμασία της επίσκεψης (τους συναδέλφους και τον διευθυντή μας, την γλυκιά μας κ. Βιργινία που αποκατέστησε την τάξη στην κουζίνα μας) κι ελπίζουμε να τα ξαναπούμε! Thank you Joe and Vincent! Enjoy your stay in Greece!

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια! Το σχολείο σας δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα σχολεία του εξωτερικού! Είστε ζωντανή απόδειξη ότι η συνεργασία κάνει θαύματα! Ήταν μοναδική εμπειρία να βλέπω δύο εκπαιδευτικούς να κάνουν μάθημα μαζί...μαθηματικά & αγγλικά για να γίνουν οι πιο νόστιμες τηγανίτες!!! Έχετε αξιοποιήσει κάθε γωνιά του σχολείου με μοναδικό τρόπο! Μπράβο! Μπράβο! ΜΠΡΑΒΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή