Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Έναρξη εγγραφών στην Α τάξη

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες των
 1ου ,7ου,9ουκαι 18ου Νηπιαγωγείων του Δήμου Ζωγράφου,
Έχουμε τη χαρά να επικοινωνήσουμε μαζί σας για το θέμα της εγγραφής των παιδιών σας στην Α’ τάξη του Δημοτικού Σχολείου, για το σχολ. έτος 2017-18 και να σας ενημερώσουμε για τη σχετική διαδικασία ως εξής:
Περίοδος εγγραφής:  από έως  19  Μαΐου 2017 (εργάσιμες μέρες και ώρες  08:00π.μ.  -  14:00 μ.μ.) (Ωστόσο, η  διαδικασία ενημέρωσης και προεγγραφής έχει ξεκινήσει).
Απαραίτητα δικαιολογητικά:
Α. Πιστοποιητικό γέννησης, Δήμου ή Κοινότητας.  Το Πιστοποιητικό  Γέννησης θα αναζητηθεί αυτεπάγγελτα  από την υπηρεσία μας μετά την υποβολή αίτησης στο Σχολείο μας.
Β. Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του μαθητή, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο φαίνεται ότι  έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
 Γ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.) ( δίνεται το έντυπο από το σχολείο).
(Καθιερώνεται το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.) ως δικαιολογητικό εγγραφής των παιδιών στην Α΄ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου, καθώς και ως ιατρικό πιστοποιητικό παρακολούθησης της υγείας των μαθητών/τριών κατά τη διάρκεια φοίτησής τους στις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Σύμφωνα με τα ανωτέρω, καταργούνται όλα τα πιστοποιητικά υγείας ως δικαιολογητικά εγγραφής για την Α΄ τάξη του Δημοτικού σχολείου (πιστοποιητικά οδοντολογικής, καρδιολογικής και οφθαλμολογικής εξέτασης). Για τα ραντεβού σας μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 14900, 14554 των κέντρων ΠΕΔΥ.
Το Α.Δ.Υ.Μ.) είναι το μόνο δικαιολογητικό εγγραφής που μπορείτε να καταθέσετε μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου 2017.
Δ. Αποδεικτικό στοιχείο της διεύθυνση κατοικίας του μαθητή.
Ε. Βεβαίωση Φοίτησης νηπιαγωγείου.
ΣΤ. Αίτηση εγγραφής στο μεταμεσημεριανό πρόγραμμα (13.15 έως 15.00 ή 16.00, προαιρετικά).

 Οι Αλλοδαποί Μαθητές εγγράφονται στην Α’ Δημοτικού προσκομίζοντας Πιστοποιητικό Γέννησης,  επίσημα μεταφρασμένο στην ελληνική γλώσσα (χωρίς τη δέσμευση της ημερομηνίας έκδοσης), είτε από την Πρεσβεία τους,  είτε από τη Μεταφραστική Υπηρεσία του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών, καθώς και τα λοιπά δικαιολογητικά  που αναφέρονται ανωτέρω.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ίδιο διάστημα θα γίνουν και οι εγγραφές νηπίων στα νηπιαγωγεία της περιοχής μας.  

                                             
H ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
                                                                           
  Μπαλτά Βασιλική

                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου