Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 2014

Απονομή Εθνικής Ετικέτας Ποιότητας

Άλλη μια ετικέτα ποιότητας για το έργο eTwinning που υλοποίησαν μαθητές και εκπαιδευτικοί του σχολείου μας κατά τη σχολική χρονιά που μας πέρασε! Το μήνυμα που λάβαμε από την Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης έγραφε τα εξής: 

"Congratulations! You have been just awarded with the Quality Label for the work you have done in eTwinning. Πολύ καλή προσπάθεια ενσωμάτωσης ενός eTwinning έργου στο πρόγραμμα του Δημοτικού. Θετικά στοιχεία του έργου σας αποτελούν η δημιουργική χρήση ΤΠΕ, η ενεργοποίηση των μαθητών μέσω των δραστηριοτήτων που υλοποιήσατε και η άριστη οργάνωση και προβολή του υλικού μέσω της ιστοσελίδας που σχεδιάσατε. Καλό θα ήταν οι συνταγές να συγκεντρώνονταν σε ένα κοινό τελικό προϊόν (ebook με τις συνταγές όλων των συνεργαζόμενων σχολείων) ή να υλοποιούσατε κάποιου είδους συνεργατική δραστηριότητα (πχ μαγειρεύω τη συνταγή του συνεργάτη μου) για να προωθήσετε ακόμη περισσότερο την επικοινωνία και την αλληλεπίδραση μεταξύ των συμμετεχόντων στο έργο μαθητών...."
Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις μας στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, τους συνεργάτες και τα αποτελέσματα μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα http://seeyouinthekitchenproject.weebly.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου