Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013

Απαιτούμε ΑΣΦΑΛΕΙΑ!Μέχρι στιγμής, περισσότερα από 600 άτομα έχουν υπογράψει με το e-mail τους στη διεθνή συμμαχία για τα δικαιώματα του παιδιού στο Διαδίκτυο (από 13/9/2013 που ξεκίνησε η εκστρατεία). Με τη δική σας συνεισφορά, ας προσπαθήσουμε να φτάσουμε τους 1000 έως 4 Νοεμβρίου 2013.
Αυτό που όλοι μαζί από κοινού απαιτούμε ως χρήστες από την εταιρεία Facebook είναι να σεβαστεί τα δικαιώματα των παιδιών:
1. Να σταματήσει να έχει εξ αρχής τα προφίλ των χρηστών δημόσια γιατί με τον τρόπο αυτό θέτει σε κίνδυνο τα παιδιά που γίνονται χρήστες.
2. Να σεβαστεί την υποχρέωσή της απέναντι στον νόμο και να ταυτοποιεί τους χρήστες με τέτοιο τρόπο ώστε να αποκλείει παιδιά κάτω από τα 13 έτη.
Μπορείτε να μοιραστείτε απευθείας το σύνδεσμο
https://secure.avaaz.org/en/petition/Alliance_for_childrens_online_rights/ μέσω e-mail ή από τα πιο γνωστά μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook ή Twitter.
Περισσότερες λεπτομέρειες: http://internetsafety.sch.gr/index.php/component/k2/item/249-allvsfb2
Επίσης, ως 31/10/2013, καταληκτική ημερομηνία διαγωνισμού "Καλύτερο περιεχόμενο για παιδιά" : http://internet-safety.sch.gr/index.php/articles/teach/item/228-cont2013


Ενημερωτικός κόμβος για την
Ασφάλεια στο ΔιαδίκτυοΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου