Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Αποτελέσματα διαγωνισμού αφίσας για την Ονειρούπολη Δράμας


 Με μεγάλη μας χαρά , λάβαμε τις συμμετοχές για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Αφίσας της «Ονειρούπολης  Δράμας 2012-2013», οι οποίες ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας φτάνοντας τις 397 συμμετοχές.
Η επιλογή της νικήτριας αφίσας ήταν εξαιρετικά δύσκολη, διότι το επίπεδο των συμμετοχών ήταν υψηλό. Η οργανωτική επιτροπή σε συνεργασία με τους ζωγράφους της «Ονειρούπολης Δράμας  2012-2013» κατέληξαν στα εξής αποτελέσματα: Το βραβείο Καλύτερης Αφίσας,κερδίζουν οι μαθητές του ΣΤ2 τμήματος του 5ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης-Νικόπολης Θεσσαλονίκης, με τίτλο «Ταξίδι στη σφαίρα του ονείρου», το οποίο θα λάβει τον διαδραστικό πίνακα.   Ειδικός Έπαινος ,στην αφίσα των μαθητών του Δημοτικού και Γυμνασίου της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία».   Έπαινος Πρωτοτυπίας-Ομαδικότητας, στην αφίσα των μαθητών των τμημάτων Δ1,Δ2 ,ΣΤ1  και το ολοήμερο τμήμα του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης.  Έπαινος Εικαστικής  Φαντασίας, στην αφίσα της Στ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Φαρσάλων με τίτλο «Ο χρόνος σταματάει στην Ονειρούπολη».   Η αφίσα της Ε’ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου, με τίτλο «Όνειρο με τ’ όνειρο χτίζω μια πόλη μαγική», χρησιμοποιήθηκε για τις ευχητήριες κάρτες του Δημάρχου Δράμας .
Οι αφίσες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό θα εκτεθούν  στο φουαγιέ του Δημαρχείου Δράμας από 1-3-2013 έως και 31-3-2013. Η εκδήλωση βράβευσης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17-3-2012 στο αμφιθέατρο του Δημοτικού Ωδείου στις 12:0 π.μ.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK http://www.facebook.com/oneiroupoli.dramas.7
Οργανωτική Επιτροπή Ονειρούπολης Δράμας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου